Excursie naar Het Depot, Wageningen. Zondag 24 juni 2018.

Het minimum aantal van 31 deelnemers is gehaald, de reis gaat dus door!
Zondag 24 juni bezoeken we Het Depot in Wageningen. Beeldengalerij Het Depot is gevestigd op drie locaties, met elkaar verbonden door Arboretum De Dreijen en Arboretum Hinkeloord. De collectie beeldhouwwerken binnen en buiten is indrukwekkend en alle beelden mogen worden aangeraakt; heel bijzonder! In het hoofdgebouw is behalve veel kunst, ook een interessante tentoonstelling over de arboreta te bekijken.

Programma:
Vanaf 8.45 uur verzamelen achter het station van Sittard, vertrek stipt 9.00 uur met de bus. 11.00 uur aankomst en koffie in restaurant Linnaeus.
11.30 – 12.30 uur rondleiding in twee groepen van elk maximaal 20 personen.
12.45 uur vertrek met de bus voor een 5-minuten-rit naar het prachtig gelegen De Wageningse Berg voor de lunch.
13.15 uur (omstreeks) terug naar Het Depot. De chauffeur zet ons af bij Villa Hinkeloord aan de overkant van het hoofdgebouw. In dit historische pand is de permanente tentoonstelling van de torsen van Eja Siepman te bezichtigen met op zolder een film met en over haar. Van daar bent u volop in de gelegenheid om de arboreta en de beeldengalerij in het hoofdgebouw te bewonderen en eventueel nog iets te drinken in het gezellige restaurant Linnaeus.
16.45 uur staat de bus klaar en om 17.00 uur rijden we naar Sittard.

Kosten: 46,50 € voor vrienden, 55,00 € voor introducés, te betalen vóór 14 mei. Bankrekening NL31 INGB 06623293 33 t.n.v. Stichting Vrienden ven het Domein onder vermelding “Het Depot 24 juni”.
Uw betaling geldt als inschrijving. Maximaal kunnen 40 personen mee.
Meer uitgebreide informatie over Het Depot vindt u via www.hetdepot.nl
Hopelijk zien we elkaar op 24 juni. Hartelijke groet, ook namens het bestuur, Lily Dols- Slenter

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.