Boekpresentatie “Goed Gerei” / Wido Smeets

“Godmiljaar, wat kan die Wido (…) geweldig schrijven!”
Bart Jan de Graaf organiseert, in samenwerking met de Vrienden van het Domein, op zondag 16 september om 10:30 in Podium Babel een presentatie van het boek “Goed gerei: Opkomst en ondergang van een (meubelmakers)familie” van  schrijver en journalist Wido Smeets.  De hoofdredacteur van het cultuurblad Zuiderlucht zal er worden geïnterviewd over zijn boek “Goed gerei”. Het boek, onlangs verschenen bij de Arbeiderspers, is alom lovend ontvangen en kreeg van Volkskrant-recensent Ad van Liempt vier sterren (zie bijlage). Wido Smeets wordt zondag over zijn boek bevraagd door neerlandicus/publicist/ schrijver/ docent en uitgever Ben van Melick. Na het interview zal Wido Smeets voorlezen uit zijn boek en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt tijdens de boekpresentatie desgewenst het boek aanschaffen en door Wido Smeets laten signeren. Entree gratis. Podium Babel (in de oude aula van de voormalige Mavo Land van Gulick, Engelenkamp-straat 25 Sittard).
Citaat is van Ad van Liempt in de Volkskrant, 16 juni 2018.

Meer informatie op de webpagina van het boek

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.