Rondleiding Basquiat en Lunch 20 maart

Uitnodiging
Beste Vrienden van het Domein,

Graag nodigen wij jullie uit voor een bijzondere rondleiding op 20 maart over een spraakmakende tentoonstelling in Schunck* Basquiat – The artist and his New York scene. In alle media staat deze tentoonstelling volop in de belangstelling. De meest ambitieuze tentoonstelling die Schunck ooit organiseerde. Voor meer informatie verwijs wij u naar de website https://basquiat.schunck.nl
Na de rondleiding hebben wij een uitgebreide lunch in de brasserie de Mijn Streek op de 5e verdieping van het Glaspaleis
Programma Met eigen vervoer naar Heerlen het Glaspaleis (Parkeren bij Q-parking de Klomp) 10.30 Voor de liefhebbers een kop koffie voor eigen rekening bij Bagel&Beans in het Glaspaleis.
10.45u. Verzamelen bij de balie in het Glaspaleis 11.00-12.00u. Rondleiding door de tentoonstelling. 12.15u. Lunch in Brasserie de Mijn Streek (5e etage Glaspaleis)
13.30 – Voor degene die dat wil op eigen gelegenheid het Glaspaleis verder bezoek (kaartje zijn middags ook geldig) en of een bezoek aan de stad Heerlen.

Kosten; De kosten voor deze activiteit bedragen €30,- (De kosten zijn hoger dan jullie gewend zijn, dat komt door de 2 gangen lunch, de extra entree en de rondleiding.) Als er dieetwensen zijn, dan graag doorgeven bij opgave). Dit bedrag is exclusief de reguliere entree van het museum Heb je geen museumjaarkaart betaal je zelf de reguliere entree ter plekke.
Het verschuldigde bedrag kan overgemaakt worden op bankrekening. NL31 INGB 0 66.23.29.333 t.n.v. ”Stichting Vrienden van het Domein” met vermelding Basquiat 20 maart” Aanmelden s.v.p. voor datum 4 maart. Per mail: robertvanlanschot@vriendenvanhetdomein.nl of per telefoon: 046-4512291 (bij geen gehoor inspreken)

N.B. Er is een maximum van 25 deelnemers. Volgorde van betaling geldt als deelname. Op de website van de Vrienden komt steeds een verslag en foto van de activiteiten. Het is leuk als een van de vrienden dat verslag maakt. Hij of zij kan zich melden bij onderstaande bestuursleden.
Met vriendelijke groeten, ·namens het bestuur van de Vrienden, Jos Thelen Robert van Lanschot

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.