In Memoriam | Jac Koenen 1952-2020

Via dit bericht willen we alle Vrienden van het Domein informeren over het overlijden van Jac Koenen.

Jac is afgelopen dinsdag 31 maart op de IC afdeling van het Zuyderlandziekenhuis te Sittard overleden aan complicaties na een corona-infectie. Jac was als een van de “organisatoren” van culturele activiteiten actief binnen de Vrienden van het Domein. Samen met Ineke was hij ook een regelmatige deelnemer aan ons programma.

We zijn diep geschokt dat een vriend en goede kennis het slachtoffer is geworden van de corona epidemie, die daardoor opeens heel dichtbij is gekomen.

We wensen Ineke, Marieke, Liesbeth en Laura heel veel sterkte om dit plotselinge verlies te verwerken. Jac is -volgens de huidige richtlijnen- in kleine kring en in stilte gecremeerd op dinsdag 7 april jl.

Het bestuur van de stichting ‚ÄúVrienden van het Domein”

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.