Nieuwsbrief | 2 september 2020

Op 2 september hebben we de nieuwsbrief voor september 2020 verzonden. U vindt deze in dit bericht.  Als u deze niet per mail heeft ontvangen, stuur dan a.u.b. een bericht naar info@vriendenvanhetdomein.nl, dan kunnen we kijken waar het verzendingsprobleem zit.

Vrienden, hier is de eerste nazomerse nieuwsbrief van de Vrienden van het Domein. Musea zijn weer gemakkelijk toegankelijk, en voor kunst geldt de 1,5 m regel meestal niet. We hebben nieuws, tips en een vooruitblik op de rest van het jaar. Blijf gezond, blijf nieuwsgierig.

Kunstfietstocht 19 september 2020 | Volgeboekt

De uitnodiging is vorige week verstuurd, binnen een dag waren alle 20 beschikbare plaatsen ingevuld! Hebben we kunsthonger? De expositie van Peter van Deursen in Urmond, en de Beeldentuin van Babke Moelee en Frans van Straaten zijn in de route opgenomen. Wachten op de foto’s dus, of herinneringen ophalen met de fotoverslagen. Iedereen die heeft ingeschreven krijgt een mail.

Gesprek met de Wethouder eind juni

We hebben prima gesprek met wethouder Houtakkers gehad, waarin we al onze zorgen konden overbrengen. Er komt een nieuwe evaluatie van De Domijnen, Deze is inmiddels gestart. Er wordt zeker met ons bestuur gesproken, en we hebben aangeboden om via ons -privacy gewaarborgd!- een enquête bij onze begunstigers uit te zetten (met onze eigen enquête wachten we daarom nog).

MIRRORS of TIME | Kasteel Oud-Rekem

Deze expositie van meerdere kunstenaars loopt nog tot 27 september 2020. Meer informatie op onze website, klik hier. Of hier op de MIRRORS website.

Museum in de buurt

Een minder bekend museum op één uur rijden? Het Wiegersma Museum in Deurne is een verrassende plek!

Ger Lataster Bonnefanten 4 september – 3 januari

Het Bonnefanten en de Provincie Limburg vieren de 100ste geboortedag van Nederlands kunstenaar Ger Lataster met een tentoonstelling.

Limburg Biënnale Marres Van 5 september tot 15 november

Marres organiseert de eerste Limburg Biënnale, die ruim 250 kunstwerken toont van meer dan 150 kunstenaars uit Limburg en omgeving, klik hier.

Activiteiten van de vrienden in de rest van 2020

Met alle beperkingen denken we toch nog een aantal activiteiten te kunnen organiseren, met een beperkt aantal deelnemers. We gaan géén busreizen organiseren, en er zijn nog geen datums bekend.

oktober

Een bezoek aan Biomista van Coen van Mechelen in Genk. Met eigen vervoer, Biomista is grotendeels in de buitenlucht.

november

Broodje Kunst

december

Eindejaar bijeenkomst.

Het wordt een uitdaging met 1,5 m! We denken er over na hoe dit vorm te geven, suggesties zijn natuurlijk welkom.

Cultuur uit London in uw huiskamer | tot 3 oktober

LIVE FROM LONDON. An online festival of the world’s finest vocal music Set in VOCES8’s stunning church in the heart of the city.

Om fotoverslagen te kunnen bekijken is een wachtwoord nodig: [verwijderd]

 

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.