Rapport Evaluatie De Domijnen | 10 december 2020

De aanhef van een persbericht van de gemeente Sittard-Geleen, 10 december 2020 – Zet een streep onder het verleden en geef het cultuurbedrijf De Domijnen een duidelijke opdracht. Schaal het merk De Domijnen af en geef de zes culturele instellingen die onder De Domijnen vallen weer een herkenbare eigen identiteit. Zorg er ook voor dat het cultuurbedrijf financieel minder afhankelijk is van de gemeente. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen uit het evaluatierapport van onderzoeksbureau BMC, dat in opdracht van de gemeente is gemaakt. Gemeente en De Domijnen nemen de aanbevelingen over.

Klik hier voor het persbericht op de website van de gemeente

Het volledige rapport staat als een download op deze pagina van de gemeente.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.