Magritte, 22 juni 2013

kwartetHet bezoek aan de tentoonstelling van de Belgische schilder Magritte was voor velen van ons een verrassing. Hij is een van de belangrijkste surrealisten van de twintigste eeuw. Het surrealisme is een kunststroming die het absurde terug brengt tot realistische, herkenbare vormen.

Na de lunch hoefden we niet ver te lopen naar het mooie Art Nouveau gebouw op de Hofberg waar het muziekinstrumentenmuseum is gehuisvest. Ieder kon met een audiogids de muziekinstrumenten van over de hele wereld zien en beluisteren. Een schot in de roos!

Na de borrel reden we in een comfortabele bus terug naar huis met een gastvrouw aan boord die ons voorzag van koffie, thee en alcoholische versnaperingen. Een mooie dag met echte Vrienden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.