De strijd is gestreden: bedankt voor de steun!

Op donderdag 25 September is de gemeenteraad van Sittard-Geleen akkoord gegaan met het ondernemingsplan voor het cultuurbedrijf De DoMIJNen. Daarmee zijn  de dromen voor een zelfstandige of beschermde positie voor de afdeling hedendaagse kunst in rook op gegaan. Het zal de komende jaren blijken of de toezeggingen met betrekking tot een onafhankelijk artistiek beleid zullen worden waargemaakt. We hopen dat het eigenwijze profiel van Het Domein de tand des tijds zal weerstaan. We danken iedereen voor de steun op de website, op facebook, via mail of op ander wijze geuit! We zullen ons nu beraden op de toekomst van “De Vrienden van het Domein”, want de betrokkenheid bij kunst en cultuur verdwijnt natuurlijk niet.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.