Kunstfietstocht Gangelt Schinveld Bingelrade. Maandag 21 mei 2018

De traditionele kunstfietstocht op Tweede Pinksterdag (maandag 21 mei a.s.) voert ons dit jaar naar galerie/atelier John Deckers te Schümm/Gangelt, waar we worden ontvangen “mit Kaffee und Kuchen” http://www.johndeckers.nl/ . Vervolgens fietsen we richting Schinveld voor een lunch “BovenWater” (kopje soep, twee broodjes, koffie/thee). In de middag bezoeken we het kunstmaatschap “Creatieve Zorg Bingelrade” van het beeldende kunst duo Joyce Oyen en Guido Ancion. Daar sluiten we af met een drankje https://creatievezorgbingelrade.nl/ . We vertrekken om 10.00 uur vanaf de vertrouwde startplaats op het Kloosterplein (voorheen Museum Het Domein).

Om deel te nemen meldt u zich vóór 10 mei aan bij hermanvanlieshout@hotmail.com en maakt u tevens een bedrag van 18,00 euro per persoon over op het rekeningnummer van de Stichting Vrienden van het Domein (NL31 INGB 0662 3293 33), o.v.v. “fietstocht 21 mei”. Let op: het IBAN nummer in de Nieuwsbrief van 22 april jl.  klopt niet, er staat een “3” te veel, het hier vermeldde nummer is correct). Introducees zijn van harte welkom; zij betalen 20,00 euro per persoon.

Jaap Huizinga en Herman van Lieshout(Met dank aan Francine Aarts)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.