Uitnodiging Broodje Kunst 31 oktober 2018

Graag nodigen wij u uit voor het broodje Kunst Halfom op woensdag 31 oktober. Dit keer een kennismaking met het nieuwe erfgoedcentrum en een rondleiding door de conservator Roel Arkesteijn van de tentoonstelling Eén Recente aanwinsten voor de collectie hedendaagse kunst

Programma 10.45 Verzamelen bij het nieuwe erfgoedcentrum aan de Kapittelstraat (oude museum het Domein)
11.00u.-12.00u. Rondleiding door het opnieuw ingerichte gebouw als erfgoedcentrum.
12.15u. Lunch bij Coffee Mundo Ligne
13.15u 15.15u. Rondleiding met toelichting door Roel Arkensteijn op de tentoonstelling Eén

De tentoonstelling is vernoemd naar een werk dat al geruime tijd tot de verzameling behoort, maar nooit eerder in het museum getoond werd. De monumentale sculptuur Eén van Berlinde De Bruyckere vormt een vroeg hoofdwerk van deze Vlaamse kunstenares en is een sleutelwerk binnen de verzameling hedendaagse kunst van het museum. De tentoonstelling Eén omvat nieuwe aanwinsten van onder anderen Brandon Ballengée, José Bedia, Edgar Heap of Birds, Melanie Bonajo, Ricardo Brey,

Jota Castro, Mark Dion, Melvin Edwards, Meschac Gaba, Basia Irland, James Luna, Nils Norman, Betye Saar, Joseph Semah, Kiki Smith, Alan Sonfist, herman de vries en the Yes Men. Kosten; De kosten voor deze bijeenkomst bedragen 18,– (Dit zijn de kosten voor de lunch en de rondleiding. De lunch bestaat uit kop koffie/cappuccino of thee en een keuze uit een aantal boterhammen met verschillend garnituur) (mochten er dieetwensen zijn, graag doorgeven bij opgave deelname) Dit bedrag is exclusief entree van het museum We gaan ervan uit dat vrienden in het bezit zijn van een museumjaarkaart en daarmee de entree betalen, zo niet dan dient u ter plekke entree te betalen. Het verschuldigde bedrag kan overgemaakt worden op bankrek. NL31 INGB 0 66.23.29.333 t.n.v. “Stichting Vrienden van het Domein” met vermelding Broodje Kunst 31 oktoberAanmelden s.v.p. voor datum.22 oktober Per mail: robertvanlanschot@vriendenvanhetdomein.nl of per telefoon: 046-4512291 (bij geen gehoor s.v.p. inspreken)

N.B. Er is een maximum van 20 deelnemers. Volgorde van betaling geldt als deelname. Op de website van de Vrienden komt steeds een verslag en foto van de activiteiten. Het is leuk als een van de vrienden dat verslag maakt. Hij of zij kan zich melden bij onderstaande bestuursleden.

Met vriendelijke groeten, ·namens het bestuur van de Vrienden, Francine Arts Robert van Lanschot

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.