Reis vriendenkringen Limburgse musea naar Biënnale d’Arte Venetië | 29/8-3/9

Van 29 augustus t/m 3 september

Beste vrienden en begunstigers, in het laatste overleg van de vriendenkringen musea is besproken of het de moeite waard zou zijn om voor de leden/vrienden/begunstigers van de vriendenkringen een reis naar de Biënnale d’Arte in Venetië aan te bieden. Het merendeel van de aanwezigen was enthousiast en datzelfde gold na terugkoppeling voor de besturen. Irene Raedts van de Vereniging van Vrienden van het Bonnefantenmuseum (VVB) en Robert van Lanschot van de Stichting vrienden van Museum het Domein hebben onderzocht wat de mogelijkheden zijn bij verschillende reisorganisaties. Uit al die mogelijkheden is een keuze gemaakt en die willen wij aan u voorleggen. De keuze is gebaseerd op de periode waarin de reis wordt gemaakt (september), de prijs, de geboden faciliteiten en de inhoudelijke begeleiding (door Ko van Dun, bij velen van ons bekend) In de bijlagen bij deze brief treft u aan een meer gedetailleerde beschrijving van de reis en een aanmeldingsformulier.
Als u interesse heeft dan kunt u zich nog steeds opgeven door het insturen van het aanmeldingsformulier en het doen van een eerste betaling. Ruim voor aanvang van de reis ontvangt u nog aanvullende informatie over de reis, het verblijf en het reisboek van de begeleiding door Ko van Dun.
NB. Er is een maximum van 25 deelnemers en denkt u eraan het aanmeldingsformulier meteen in te sturen.

Zijn er nog vragen dan kunt u contact opnemen met Irene of Robert.
Stichting Vrienden van Museum het Domein
Vereniging van Vrienden van het Bonnefantenmuseum (VVB)
Robert van Lanschot
robertvanlanschot@vriendenvanhetdomein.nl  046 4512291
Irene Raedts-Schreuder
ireneraedts@planet.nl   06 57677225

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.