Interlimburgse Kunstfietsdagen | Grevenbicht-Maaseik 20 km | Pinksteren

Een alternatieve kunstfietstocht! U kunt ook op 1e Pinksterdag al op stap. Onderstaand bericht is overgenomen van de Facebookpagina van de Interlimburgse Kunstfietsdagen

In het Pinksterweekend van 9 en 10 juni 2019 vinden in 7 Maasdorpen in Nederland en België weer de jaarlijkse Interlimburgse Kunstfietsdagen plaats.

Tijdens deze grensoverschrijdende happening worden kunst en cultuur op een verrassende wijze gecombineerd met actief bezig zijn in de natuur. Kunstminnende mensen fietsen van het ene Maasdorp naar het andere. Het publiek wordt op de vaak verrassende locaties uitgenodigd om op een laagdrempelige manier te genieten van de exposities. Alle locaties zijn geopend van 11:00-18:00 uur.

De Nederlandse adressen zijn

1. Roosteren, Kokkelerthof, Kokkelertstraat 6
2. Illikhoven, kerkje, Illikhoven 67
3. Schipperskerk, Galerie Marie, Sterre der Zeeplein 12
4. Grevenbicht, Hoeve Vliex, Op de Coul 26
5. Grevenbicht, Art@home, Houtstraat 17

De Belgische adressen zijn:

6. Elen, Hoeve ’t Lemke, Bergerkampstraat 18
7. Heppeneert, Hoeve ’t Veerhof, Heppersteenweg 40
8. Maaseik, Heilekamp 4

De totale lengte van de langs locaties aan beide kanten van de Maas bedraagt ongeveer 20 kilometer. Op elke locatie kan er gestart worden en liggen de routes klaar zodat u onbezorgd op weg kunt gaan. Deelname is gratis. De deelnemende kunstenaars exposeren werken, uiteenlopend van schilderijen, glas en keramiek tot brons.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de Interlimburgse Kunstfietsdagen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.