De Pont | Park013 | Textielmuseum | Tilburg

Een dagtrip, niet te ver weg? Tilburg biedt nu drie exposities.

PARK toont het werk van Bram Braam (1980) en Anneke Eussen (1978)  in een nieuwe, speciaal voor PARK ontwikkelde installatie.De installatie CYCLE is opgebouwd uit 200 pallets die geconstrueerd zijn tot een nieuw architectonisch landschap waarin contrasten als opbouw en afbraak, oud en nieuw, architectuur en landschap centraal staan en in combinatie met het autonome werk van de beide kunstenaars een nieuw geheel gaat vormen.

De Pont heeft meerdere exposities, zoals “De route wordt opnieuw berekend” met een nieuwe blik op de collectie, “Outbreak” (juist, de huidige outbreak) van het kunstenaarscollectief wobby.club, werk van Hamza Halloubi, Melvin Moti en Hans Broek.

Als derde het Textielmuseum met “Gedachtenspinsels” van Kiki van Eijk. De Nederlandse ontwerper staat bekend om haar fantasierijke designs: van grillige klokken tot wandkleden voor Google en poëtische etalages voor het Franse luxemerk Hermès. Samen met scenograaf Theun Mosk creëert ze in het Textiel Museum een expositie die meerdere zintuigen aanspreekt.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.