Jaarafsluiting 2020 | 18 december 2020

Vrijdagavond 18 december zouden we eigenlijk in Podium Babel ons jaar hebben afgesloten, met een tevreden terugblik op 10 activiteiten en volop plannen voor het nieuwe jaar, ongeduldig schuivend op de stoelen, want de borrel en de hapjes en de praatjes wachten. Niets dus, dit jaar moeten we het doen met een video van het bestuur, met medewerking van wethouder Andries Houtakkers. Leuk om te bekijken, en wat in Podium Babel niet kan: snel afspelen en stukken overslaan kan !

We hebben toch nog contact gehad, een aantal begunstigers hebben gebruik gemaakt van de videobijeenkomst, om o.a. de laatste stand van De Salon te bespreken. Het blijft behelpen met video, maar we zijn niet ontevreden over het gesprek dat we hebben gehad.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.