Venetie Biënnale | 22-27 oktober 2022

Nog een reis naar de Biënnale in Venetie, eind oktober. Deze reis wordt begeleid door Luc Laudy, organisatie door Educa Travel. Van mei tot en met november 2022 wordt in Venetië de 59e Biënnale voor actuele beeldende kunst georganiseerd. Bijna 100 landen presenteren in de Giardini, in de Arsenale en op vele andere plaatsen in het historische Venetië de meest actuele en vooraanstaande kunstenaars. Cecilia Alemani (Milaan, 1977) is curator en koos het thema ‘The Milk of Dreams’.  Deze titel ontleent ze aan een boek met die titel van Leonora Carrington (1917-2011) Alemani omschrijft haar als een surrealistisch kunstenaar die een magische wereld beschrijft waarin alles en iedereen kan veranderen, iets anders of iemand anders kan worden’.

Educa Travel organiseert in 2022 voor de 6e maal een kunst- en cultuurreis naar Venetië waarbij bezoeken aan de Biënnalelocaties ‘de Giardini’, ‘de Arsenale’ en elders in Venetië, gecombineerd worden met bezoeken aan de kunsthistorische hoogtepunten in de unieke lagunestad die Venetië al zo vele eeuwen is. De reis wordt geleid door docent kunst -en cultuureducatie Luc Laudy. Op de website van Educatravel  meer informatie over deze reis.

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.