Kunstroute Maaseik | 1 juli -25 september 2022

Graag maken we jullie attent op “Harlindis en Relindis”kunstroute in Maaseik. In het begin van de zomer van 2022 wordt een kunstroute opengesteld die toegankelijk blijft tot na de Ommegang.

Waarom kunst? Kunst, religie en spiritualiteit liggen op het snijpunt van zwijgen en spreken; kunst geeft uitdrukking aan wat moeilijk kan gezegd worden, maakt indruk en werkt vaak verbindend. Op spannende locaties in het centrum van Maaseik maar ook in het mooie landschap aan de Maas van Heppeneert tot Aldeneik presenteren kunstenaars hun verhalen. Door expressie van hun ideeën creëren ze samen met de Ommegang een totaalbeleving. Laat je inspireren door de verhalen van de kunstenaars, geïnspireerd op het rijke gedachtengoed van Harlindis en Relindis.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.