UItnodiging | Kunstfietstocht | 22 juli 2023 10:00

We nodigen jullie uit voor de jaarlijkse kunstfietstocht. Deze keer niet in het voorjaar maar hartje zomer, nl. zaterdagĀ  22 juli a.s. We gaan weer een aantal interessante ateliers bezoeken en Herman van Lieshout knoopt ze aan elkaar met een mooie fietsroute.Hij zal ons zeker verrassen met onbekende weggetjes.

Allereerst bezoeken we de prachtige beeldentuin en atelier van Monique Lipsch in Geulle. Vandaar naar Brasserie Steinerbos voor de lunch.Na de lunch fietsen we verder naar Einighausen naar een karakteristieke boerderij voor Brukt en Ateljee. Hier zijn gebruikte voorwerpen (brukt in het Noors) en kunst uit Noorwegen te zien. En als afsluiting naar de schilderijen van Toon Hermans bij Galerie Michel Knops in Sittard.

Het programma ziet er als volgt uit:

10:00u

vertrek vanaf de Ligne, richting Geulle.

12:30u

lunch in Brasserie Steinerbos: 12 uurtje met koffie/thee/fris

Na de lunch richting Einighausen enĀ  daarna naar Galerie Knops in Sittard.

Voor deze zomerse aktiviteit kunt u zich opgeven bij Francine Arts, per mail fmjarts@kpnmail.nl of telefonisch 046-4753401.Bij geen gehoor svp inspreken.

De kosten voor de fietstocht bedragen 20 euro, over te maken op de rekening van de Vrienden van het Domein NL 31 INGB 0662329333 o.v.v. fietstocht juli. Er kunnen 30 deelnemers mee.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.