Fotoverslag Van Gogh Village | Nuenen | 23 september 2023

Nuenen timmert en schildert aan de weg met haar Van Gogh verleden. Van Gogh’s  verblijf in Nuenen is één van de belangrijkste en meeste productieve periodes in zijn leven. Van december 1883 tot november 1885 maakt hij er een kwart van zijn totale werk. Deze periode heeft zelfs grote invloed op zijn werk in Frankrijk. Het fascinerende verhaal over zijn leven in Nuenen, en zijn zoektocht naar licht, kleur en perspectief, resulterend in zijn eerste meesterwerk De Aardappeleters, staan centraal in het Van Gogh Village Museum.

Ook zonder een “echte van Gogh” was het voor 20 Vrienden een interessant bezoek. Met dank aan Herman en Elly voor de organisatie. Klik hier voor een fotoverslag.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.