Begunstiger / Vriend worden?

Allereerst de beste wensen voor 2017.

Eerder hebben wij u eind november een voorstel gestuurd waarin stond aangegeven hoe wij als vrienden willen doorgaan in 2017. Op 15.12 hebben wij in een laatste bijeenkomst van de vrienden “oude” stijl, een toelichting gegeven op dit voorstel. Tot nu toe hebben zich meer dan 112 vrienden aangemeld om verder te gaan als begunstiger, waarmee de doorstart een feit is.

Op dit moment zijn wij druk doende om daar verder vorm en inhoud aan te geven. Wij hebben signalen ontvangen dat een aantal vrienden problemen ondervond met het formulier, waarmee u zich kon aanmelden als begunstiger. Wij hebben zo goed mogelijk de nieuwe lijst, van degene die zich hebben opgegeven, vergeleken met de oude lijst van vrienden.  Nog één keer hebben wij u een mail gestuurd op basis van de oude lijst waarmee u kunt aangeven begunstiger te willen worden van de Stichting Vrienden van het Domein.

Mocht u zich willen opgeven dan volstaat een mail naar Herman van Lieshout hermanvanlieshout@hotmail.com  met daarin een vermelding van uw persoonsgegevens te weten voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, vaste telefoon, mobiele telefoon en email.

In het vervolg zullen wij uitsluitend nog gebruik maken van de nieuwe lijst en ontvangt u geen email meer op basis van oude lijsten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.