Einde Jaar Bijeenkomst | Podium Babel | 13 december 2019

De Einde Jaar Bijeenkomst, weer in gastvrij Podium Babel, was voor een 60-tal Vrienden een mooie gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen jaar en een eerste indruk van het programma voor 2020 te krijgen. Maar niet nadat de Drie Vertellers van het schaarse culturele nieuws in Sittard-Geleen een prachtig verhaal, eigenlijk drie verhalen, wisten te maken.
Het bestuur is bezig om, met drie geslaagde jaren na de doorstart op de palamares, de uitgangspunten en eventuele samenwerkingsverbanden voor de toekomst te bekijken. Begin volgend jaar zal er een kleine enquĂȘte onder de begunstigers worden uitgezet om een aantal richtingen te peilen. Na al deze gewichtige zaken was er ruim de tijd om met een drankje en een hapje onder Vrienden te zijn. Voor het fotoverslag klik hier

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.