Identiteit in Beeld | Arjen van Prooijen | 19 maart 2021 15:00

In plaats van de identiteit van Sittard op 19 maart -St Joep- een lezing via Zoom van Arjen van Prooijen: Identiteit (en portret) in de kunst. Speciaal voor de Vrienden.

Voorlopig blijven de musea nog even gesloten, maar er gloort licht aan de horizon!! Rond de zomer hopen wij weer van start te kunnen met het organiseren van een aantal museale activiteiten in groepsverband. Om deze periode te overbruggen heeft het bestuur besloten om jullie enkele online lezingen aan te bieden.

We starten hiermee op vrijdagmiddag 19 maart -St Joep gaat toch niet door!!-van 15.00 tot 16.30 uur. Hieronder treffen jullie de noodzakelijke informatie aan.

De bijeenkomst zal inhoudelijk worden verzorgd door Arjen van Prooijen met een interessante lezing over identiteit (en portret) in de kunst.

Arjen is als docent kunstgeschiedenis en beschouwing verbonden aan de Hogeschool Zuyd. (Kunstacademie en Conservatorium Maastricht) Daarnaast geeft ook lezingen en cursussen over kunst-gerelateerde onderwerpen.

Arjen zal ons tijdens de lezing proberen te inspireren om anders te kijken naar de manier waarop kunstenaars identiteit in beeld brengen.

Hij koos daarbij voor het portret. Kom kijken en luisteren naar dit boeiende verhaal.

 

Programma.

Inloggen rond 14.45 uur.

Even gedag zeggen, welkomstwoord.

15.00-16.15 uur lezing identiteit en portret in de kunst.

16.15-16.30 uur. Mogelijkheid voor vragen en reacties…

De link naar Zoom is op 8 maart in de uitnodiging verstuurd naar de begunstigers, stuur andere een mail naar info @ vriendenvanhetdomein.nl

Voor de mensen die nieuw zijn met ZOOM

Het is niet noodzakelijk om een Zoom App te installeren, Zoom werkt ook in een browser, bij voorkeur Google Chrome of Firefox. Maar het werkt beter via een App: download de App via de Apple Store voor een iPad Google Play voor Android. (gratis).

Klik rond 14.45 op de link. Je komt dan in de juiste omgeving. Soms wordt nog een wachtwoord (passcode) gevraagd, Arjen zal je rond die tijd ook “binnenlaten”.

Er kunnen maximaal 99 (!) begunstigers deelnemen, dus voel je vrij om op 19 maart even voor 15.00 uur de link aan te klikken en mee te doen met onze eerste online lezing. Een boeiend verhaal over een actueel thema en achteraf eventueel nog vragen stellen of meningen uitwisselen…Helaas op afstand, maar zeker de moeite waard!

Wij vragen jullie om vooraf een mailtje te sturen, dat je gaat deelnemen naar info @ Vriendenvanhetdomein.nl
Wij zijn namelijk erg benieuwd hoeveel mensen aan deze activiteit gaan deelnemen. Als je vragen over Zoom hebt, of je wil het van te voren eens proberen, stuur dan ook tijdig een mail.

De toegang tot de lezing is voor iedere ontvanger van dit mailtje dus al geregeld via de bovengenoemde link! Het bestuur betaalt uit ons budget de onkosten.

Met vriendelijke groet namens het bestuur.

Wim Hassing.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.