Fotoverslag Kunstfietstocht |22 juli 2023

Ongeveer 30 Vrienden vertrokken per fiets van de Ligne naar Geule, voor een bezoek aan de galerie en de beeldentuin van Monique Lipsch in Geulle. Na de lunch in Brasserie Steinerbos ging de tocht verder naar Einghausen naar een karakteristieke boerderij voor Brukt en Ateljee. Hier waren gebruikte voorwerpen (brukt in het Noors) en kunst uit Noorwegen te zien. Het afsluitende bezoek aan  Galerie Michel Knops in Sittard (schilderijen van Toon Hermans bij) schoot er wegens tijdgebrek helaas bij in. Geen afsluitende regenbui bij deze fietstocht, de hele dag prima weer. Met dank aan Francine Arts voor de organisatie en Herman van Lieshout voor de fietsroute! Klik hier voor de fotorapportage met foto’s van Marjon van Luxemborg, Robert van Lanschot, Hans Hermans, Herman en Francine

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.