plateauKUNST 2023 | Plateau van Margraten | 26 en 27 augustus 2023

Zet het laatste weekend van augustus in uw agenda, want op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023 vindt de 17e editie van plateauKunst plaats. Jaarlijks organiseert Wanda Reiff plateauKunst, een evenement dat zich kenmerkt door het informele karakter.
Bezoekers kunnen genieten van actuele kunst in een unieke omgeving: in boerderijen, schuren, een molen, een kasteel, op zolder, ateliers, een kantoor en in weilanden gelegen in een prachtig landschap op het plateau van Margraten, in  Wolfshuis, Gasthuis, Terblijt, Sibbe, ‘t Rooth of Klein Welsden. PlateauKunst 2023 is de 17e editie met professionele hedendaagse kunstenaars van Limburgse bodem, maar ook uit de rest van Nederland en uit het buitenland. Van aanstormend talent tot gevestigde namen. Klik hier voor het programma.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.