Verslag van de Kunstfietstocht op 5 juni 2017

Op tweede Pinksterdag, 5 juni 2017, hebben we de Kunstfietstocht 2017 gereden. Prachtig weer en een mooie route naar Ulestraten, en terug met als gezamelijk eindpunt de Oude Pastorie in Beek met een uitzicht als een schilderij. Tijdens de tocht werd het atelier van Marc Truyen bezocht, ontvangst met koffie, vlaai, kunst en enthousiaste uitleg door Marc. Na de lunch in Brasserie Brocante een bezoek -in plaats van de geplande Galerie Den Erver- aan de expositie van de Limburgse Kunst Kring, toevallig de laatste dag met de Finissage. Deze keer een foto impressie met foto’s van Francine Arts, Marion van Luemborg, Robert van Lanschot en Joost Claassens.
(klik hier voor het Flickr fotoalbum, u kunt hier rechts-boven kiezen tussen een dia-show, mozaiek of iedere foto apart)

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.