Collectie de Groen | Arnhem | 26 september 2019

Een zeer geslaagd bezoek aan de collectie de Groen in Arnhem, na de lunch een wandeling door nieuw en oud Arnhem. 40 vrienden namen deel aan deze busreis naar Arnhem en werden aangenaam verrast door de Collectie de Groen, een privé verzameling in een fraai oud bankgebouw, een prima lunch en een wandeling door Arnhem, in de tweede of derde heropbouw na de verwoestingen in 1944 en 1945, en naar de kelders, die recent toegankelijk zij gemaakt en die een van de weinige herinneringen aan Arnhem als Middeleeuwse vestigingstad zijn. De belangstelling was zo groot dat er extra gidsen en lunchplaatsen moesten worden geregeld, alles verliep perfect, complimenten aan Lily Dols voor de organisatie!

Het fotoverslag vindt u op de beveiligde pagina (wachtwoord: zie Nieuwsbrief) Voor de namen van de kunstenaars verwijzen wij u graag naar de website van Collectie de Groen

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.